loading

Certifikati

Od 2011. godine Fina GS nositelj je certifikata na međunarodnoj osnovi ISO 9001:2008 za upravljanje kvalitetom u pružanju usluga gotovinskih operacija, usluga distribucije vrijednosnih pošiljki i usluga s bankomatima, usluga tjelesne i tehničke zaštite, usluga čišćenja i održavanja poslovnih prostora te prodaje bankarske opreme. Početkom 2017. Fina GS provodi tranziciju i certificira se prema novom sustavu upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015. Ovaj certifikat dokazuje kako je naš sustav upravljanja kvalitetom potpuno usklađen s propisima te da smo implementirali sve potrebne interne procese koji ispunjavaju zahtjeve normi. Uvođenjem navedenog standarda i službeno smo se obvezali poštovati svjetske standarde radi što kvalitetnijeg zadovoljavanja potreba naših klijenata. Nastojati ćemo i dalje držati korak s trendovima, usavršavati naše stručno osoblje, pribavljati i primjenjivati najsuvremeniju opremu te provoditi kontrolu kvalitete usluge.

U skladu s vizijom i poslovnom strategijom učvršćivanja statusa lidera u pružanju složenih sigurnosno-logističkih usluga Fina GS radi daljnjega je kontinuiranog unaprjeđivanja zaštite poslovnih informacija, informacijskog sustava i imovine, 3. prosinca 2014. godine implementirala i certificirala sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema normi ISO/IEC 27001:2013. Uvođenjem ovoga međunarodnog standarda Fina GS obvezuje se osigurati zaštitu poslovnih podataka u svim aspektima poslovanja, i to osiguravanjem povjerljivosti te očuvanjem dostupnosti i integriteta vlastitih podataka te podataka svojih klijenata i poslovnih partnera.

U skladu s normom ISO 14001:2004, Fina GS podiže svijest o zaštiti okoliša na višu razinu implementacijom sustava zaštite okoliša u 2015. godini. U 2017. godini Fina GS provodi tranziciju na novu verziju norme ISO 14001:2015. Implementacija navedene norme pokazatelj je opredijeljenosti za stalno poboljšanje brige o okolišu te o što manjemu negativnom utjecaju koji proizlazi iz svakodnevnih djelatnosti kao i iz izvanrednih situacija. Implementacijom sustava zaštite okoliša u skladu s normom ISO 14001 tvrtka se obvezala na racionalno korištenje svim vrstama energenata o čemu je dužna voditi potrebne evidencije i provoditi mjere nadzora, a sam sustav neprestano unaprjeđivati.

Za sva pitanja vezana uz naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš stručni tim riješit će sve Vaše sigurnosno-logističke probleme.