loading

Tehnička zaštita

Tehnička zaštita

Kako bi tehnička zaštita koju nudi Fina GS bila na najvišoj sigurnosnoj razini, radimo samo s provjereno pouzdanom opremom i angažiramo vrhunske stručnjake sa znanjem i iskustvom u području zaštite imovine i ljudi preko sustava tehničke zaštite.

Usluga koju nudimo klijentima obuhvaća:

  • izradu prosudbe ugroženosti štićenih objekata
  • izradu sigurnosnih elaborata
  • projektiranje sustava tehničke zaštite
  • ugradnju i puštanje u rad sustava tehničke zaštite
  • održavanje sustava tehničke zaštite
  • nadzor štićenih objekata putem sustava videonadzora i centralnoga dojavnog sustava (CDS)
  • intervencije po alarmnoj dojavi.

Fina GS posjeduje važeće Rješenje Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske za obavljanje djelatnosti privatne zaštite – tehnička zaštita.

Ujedno i svi djelatnici tvrtke koji se bave poslovima tehničke zaštite posjeduju važeće iskaznice zaštitara – tehničara, koje je također izdao MUP RH nakon provedene sigurnosne provjere te provjere znanja iz područja privatne zaštite. Time je Fina GS u potpunosti usklađena sa zakonskom regulativom Republike Hrvatske iz područja privatne zaštite – tehnička zaštita te je u mogućnosti implementirati i održavati sustave tehničke zaštite svih razina složenosti.

Zbog rasprostranjene mreže poslovanja u mogućnosti smo ponuditi uslugu tehničke zaštite, kao i ostale naše usluge, i to na cijelom području Hrvatske. Osim toga, već spomenuta napredna tehnologija i stručno osoblje jamstvo su profesionalne i pouzdane usluge. Prepustite brigu o svojim vrijednostima i imovini odanom partneru, Fini GS, i poslujte bezbrižno.

Za sva pitanja vezana uz naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš stručni tim riješit će sve Vaše sigurnosno-logističke probleme.