loading

Gotovinske operacije

Gotovinske operacije

Dugogodišnje iskustvo, napredne tehnologije i stalno praćenje trendova na tržištu jamče našim klijentima vrhunsku podršku u radu s gotovim novcem i ostalim vrijednostima. S razlogom smo vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za poslove obrade gotovog novca domaće i strane valute te pohrane ostalih vrijednosti. Čvrsti temelji uspjeha jesu vrhunska oprema za obradu domaće i strane valute, stručni djelatnici s višegodišnjim iskustvom te procesi koji se ostvaruju s pomoću najmodernije softverske podrške. Raspolažemo s više od 1500 m2 trezorskih kapaciteta.

Pružamo usluge Gotovinskih centara u ime i za račun Hrvatske narodne banke, odnosno zaprimamo, obrađujemo, pohranjujemo i izdajemo gotov novac poslovnih banaka diljem cijele Republike Hrvatske. U suradnji s poslovnim bankama pružamo komercijalne usluge obrade dnevnih utržaka za poslovne subjekte s mogućnošću avansnog odobravanja računa, zatim razmjenu gotovog novca, obradu gotovog novca iz uplatnih uređaja te pohranu i čuvanje ostalih vrijednosti.

Posebnu pozornost posvećujemo sigurnosti procesa i osiguranju te, osim mjera tehničke i tjelesne zaštite, posjedujemo police osiguranja kojima su pokriveni rizici iz poslovanja s gotovim novcem.

Usluge s gotovim novcem obavljamo u skladu sa svim zakonskim propisima i pravilima struke kojima se regulira ovaj segment poslovanja.

Za sva pitanja vezana uz naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš stručni tim riješit će sve Vaše sigurnosno-logističke probleme.