loading

Zapošljavanje

Zapošljavanje

Naša je tvrtka prepoznala važnost ulaganja u zaposlenike s ciljem ostvarivanja strategije postizanja izvrsnosti u poslovanju. Sustavnim ulaganjem u stjecanje novih znanja i vještina te prepoznavanjem potencijala pojedinaca, zaposlenicima pružamo mogućnost osobnog rasta i razvoja karijere. Želimo privući i zadržati kvalitetne zaposlenike koji će svojim znanjem i iskustvom te ostalim kvalitetnim osobinama uspješno odgovoriti na izazove koji nas okružuju.

U industriji u kojoj se nalazimo razvoj stručnog kadra čini našu komparativnu prednost na tržištu. Nastojimo njegovati kulturu visoke motivacije, s obzirom na to da je proaktivnost u ovom poslu imperativ za uspjeh. Svjesni smo da su ljudski resursi najveća vrijednost tvrtke te da je naš uspjeh ujedno i njihova zasluga. Cijenimo ih prema njihovim postignućima i kvalitetnome timskom radu, zahvaljujući čemu postižemo izvrsnost i odlične poslovne rezultate. Zbog izrazito velike konkurencije, profesionalni razvoj zaposlenika i učinkovito upravljanje ljudskim resursima među najvažnijim su prioritetima tvrtke. Stoga se trudimo biti poželjan poslodavac koji posvećuje osobitu pažnju svojim zaposlenicima. Smatramo da je obrazovanje vrlo bitno - svoje zaposlenike potičemo na daljnje obrazovanje te nudimo edukaciju u okviru raznih seminara, tečajeva i savjetovanja.

FINA gotovinski servisi ponosni je dobitnik certifikata Poslodavac partner za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima koje se očituje kroz partnerski odnos poslodavca i posloprimca. Navedeni certifikat pokazatelj je visoke kvalitete poslovanja i brige oko zadovoljstva svojih zaposlenika, odnosno oko njihove predanosti i motiviranosti za daljnje izvršenje svojih radnih zadataka.

U procesima selekcije nastojimo prepoznati zaposlenike koji će svojim kvalitetama donijeti vrijednost našem poslovanju u vidu postizanja rezultata i stvaranja profesionalnoga radnog okruženja u kojem se visoko cijeni osjećaj odgovornosti za posao i timski rad. Zaposlenici se smatraju ključem uspjeha Fine GS. Nastojimo privući ambiciozne osobe koje su željne znanja i koje teže postizanju najboljih rezultata. Tražimo zaposlenike koji će voljeti ono što rade, a svaki će naš uspjeh zajednički proslaviti, što će nas potaknuti na ostvarenje još boljih rezultata!

Za sva pitanja vezana uz naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš stručni tim riješit će sve Vaše sigurnosno-logističke probleme.