loading

Novosti

Fina GS i inozemna tržišta

Fina GS i inozemna tržišta

25. svibnja 2017.

Fina GS četvrtu godinu za redom uspješno posluje s inozemnim tvrtkama. U proteklom smo razdoblju proveli niz aktivnosti vezanih uz prilagođavanje novim tržišnim uvjetima nakon ulaska Hrvatske u EU na poslovima obrade i prijevoza gotovog novca i drugih vrijednosti te tradinga. Posebna pažnja posvećena je istraživanju legislative zemalja članica pri čemu smo ostvarili niz vrijednih kontakata koje smo uspješno komercijalizirali.

Aktivnosti Fine GS na inozemnim tržištima grupirane su u dva segmenta: tržište Europske unije i tržište zemalja u regiji. U kratkom razdoblju ostvarili smo kontakte s velikim međunarodnim i pojedinim nacionalnim tvrtkama za prijevoz i obradu gotovog novca i drugih vrijednosti iz Mađarske, Austrije, Njemačke, Engleske i Slovenije te Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Otvorenost prema tržištima Unije i zemalja regije te širenje mreže djelovanja izvan granica RH postao je svakako važnim ciljem u poslovanju Fina GS.

Povezane novosti

Za sva pitanja vezana uz naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš stručni tim riješit će sve Vaše sigurnosno-logističke probleme.