loading

Tjelesna zaštita

Tjelesna zaštita

Kako bismo svojim klijentima omogućili cjelovitu uslugu, razvili smo odjel tjelesne zaštite, prije svega usredotočen na zaštitu objekata, osoba i imovine.

Inzistirajući na visokim standardima sigurnosti i profesionalnosti, okupili smo tim zaštitara koji vašim prostorima može pružiti nužnu sigurnost. Uza stalnu edukaciju i usavršavanje, naš je zaštitarski tim kvalitetno opremljen i ima svu potrebnu logistiku na raspolaganju kako bi njihov učinak bio zajamčen.

Zaposlenici angažirani na poslovima tjelesne zaštite osoba i imovine ispunjavaju sve uvjete predviđene Zakonom o privatnoj zaštiti (NN, br. 68/03.) i Pravilnikom o uvjetima i načinu provedbe tjelesne zaštite (NN, br. 45/05., 21/07., 32/09. i 68/09.) te posjeduju propisane ovlasti za obavljanje poslova zaštite, kao i propisanu opremu.

Poslovi iz djelatnosti tjelesne zaštite organizirani su u skladu sa stručnim prosudbama ugroženosti i izrađenim planovima zaštite. Visoki kriteriji učinkovitosti i sigurnosti koje si postavljamo u dnevnom radu jamče vam pouzdanog partnera kojemu bezbrižno možete prepustiti brigu o zaštiti.

Za sva pitanja vezana uz naše usluge, obratite nam se s punim povjerenjem. Naš stručni tim riješit će sve Vaše sigurnosno-logističke probleme.